Menu

Grondwerk

Terras of oprit

Net als voor de complete achtertuin

Wij verzorgen de basis voor uw terras of oprit, net als voor de complete achtertuin of op het moment dat u een aanbouw wilt uitgraven. We hebben ervaring met kleiner werk zoals het uitgraven van delen van de tuin en de voorbereiding voor bijvoorbeeld een nieuw terras. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met groter grondwerk, dankzij de langlopende samenwerkingen met specialisten waar we over beschikken.

  • Aanbouw wilt uitgraven
  • Grondwerk voor terras of oprit
  • Groter grondwerk mogelijk
  • Specifieke struiken en bomen uit de tuin verwijderen
Voorbeelden zien?

Uitgraven en afvoeren

We kunnen u op die manier goed van dienst zijn met verschillende grondwerken. Als grondwerker verzorgen we het uitgraven of kunnen we kabels en leidingen voor u ingraven. Bijvoorbeeld voor elektra of beregening van de tuin, net als wanneer u zand wilt laten aanbrengen onder de oprit. We gebruiken bijvoorbeeld een menggranulaat met gebroken tuin, als ideale fundering voor een oprit met daarop uw auto.

Voorbeelden zien?

Puin en grond

We verzorgen ook het weghalen van oude bestrating en het afvoeren van puin en grond, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Op die manier zijn we uw specialist in tuin grondwerk, om dat aan een specialist over te kunnen laten.

Bel ons: 06-15375243

Zoekt u een specialist in grondwerk?

Neem contact met ons op, ook voor voorbeelden van eerder werk of meer informatie over onze diensten

Teun Arntz0615375243