Menu

Tuinontwerp

"Het tuinontwerp is
de ideale basis voor
een nieuwe tuin."

Teun ArntzContact opnemen

Wij komen altijd bij u langs op locatie

Zodat we daar een beeld krijgen van de tuin en de ruimte waar het om gaat. Wij luisteren naar uw wensen en gaan op basis daarvan voor u aan de slag.

  • In sierbestrating, grondwerk en de aanleg van uw tuin
  • Inclusief beplantingsplan
  • Altijd in overleg en uitgaande van uw wensen

Ontwerp voor
ieder formaat

Wij maken tuinontwerpen voor particulieren, bedrijven en scholen.

  • Scholen en bedrijven
  • Grote tuinen
  • Kleine tuinen

Het tuinontwerp

Het tuinontwerp is de ideale basis voor een nieuwe tuin. Aan de hand van voorbeelden en advies door een ervaren specialist.

Tuinontwerp border

In sierbestrating, grondwerk en de aanleg van uw tuin. Wij komen altijd bij u langs op locatie, zodat we daar een beeld krijgen van de tuin en de ruimte waar het om gaat.

Wij luisteren naar uw wensen en gaan op basis daarvan voor u aan de slag. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, dat daarom een belangrijke rol speelt binnen onze werkwijze. Wij maken het ontwerp of werken daarmee samen met een hovenier of architect, waarbij we er altijd voor zorgen dat u één aanspreekpunt heeft.

Voorbeelden ontvangen?

Werkwijze

Gesprek op locatie
Beplantingsplan

We laten u graag voorbeelden zien, en gaan op basis van uw specifieke wensen aan de slag. Inclusief beplantingsplan door een hovenier waarmee we samenwerken of door een ervaren tuinarchitect, altijd in overleg en uitgaande van uw wensen.

Een tuinontwerp
laten maken of
benieuwd naar
voorbeelden?

Van een eenvoudig of uitgebreid advies tot aan de volledige aanleg: wij zijn de specialist in grondwerk, straatwerk en tuinaanleg waar u naar op zoek bent.

Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Bel Ons
06 15375243