Menu

Advies

Gazon, terras en meer...

Wij kennen de hoogwaardige materialen die er beschikbaar zijn en kunnen u waarschuwen voor bekende valkuilen. In combinatie met een tuinontwerp of aanleg door ons als de ervaren specialist.Op die manier voorkomen we dat uw oprit na verloop van tijd zal verzakken en zorgen we voor een gazon met gras of kunstgras waar u jarenlang gebruik van kunt maken. Wij zorgen ervoor dat u goed weet wat er mogelijk is in de tuin en hoe u daar het best voor kunt (laten) zorgen.

  • De juiste tegels of stenen kiezen
  • Inzicht in de mogelijkheden voor uw gazon
  • Vlonder, overkapping of tuinhuis op maat
Afspraak maken?

Uitgebreide
ervaring

Bijvoorbeeld een vlonder, overkapping of tuinhuis op maat.

  • Joue de boule baan
  • Overkappingen
  • Terras

Advies

Tuinadvies is een belangrijke basis voor een geslaagd tuinontwerp. Vanuit onze deskundigheid en uitgebreide ervaring adviseren we over soorten bestrating, de mogelijkheden voor een gazon en bijvoorbeeld een vlonder, overkapping of tuinhuis op maat.

Wij verzorgen tuinadvies rondom Nijmegen, Arnhem, Oss, Den Bosch en bijvoorbeeld Apeldoorn. Afgestemd op uw specifieke wensen, waarbij we onze diepgaande kennis gebruiken om u te helpen de juiste keuzes te maken. Om de juiste tegels of stenen te kiezen voor de oprit, net als om een beeld te krijgen voor de mogelijkheden voor een gazon.

Offerte aanvragen

Op zoek naar advies over straatwerk en grondwerk?

Wij zijn de specialist in sierbestrating en de aanleg van uw tuin, waardoor we goed weten wat er mogelijk is en waar u rekening mee dient te houden. Meer weten of op zoek naar een specialist die doorlopend met u meekijkt? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Bel ons:
0615375243